Welkom

Collecten1) Jeugdwerk 2) Kerkbeheer

Deurcollecte: St. Ondergrondse kerk

Crèche:  Marianne van Mourik, Corina van der Helm

Kindernevendienst:  Voor de kinderen van 4-12 jaar. De kinderen zitten tot en met het gebed voor de schriftlezing bij hun ouders.

Tijdens het naspel van het kinderlied kunnen de kinderen naar hun nevendienst gaan. Vandaag wordt de nevendienst geleid door:

Jongste groep: Els de Vlieger, Ariëlla Kooij

Middengroep: Nicole de Oude, Merijn Boer

Oudste groep: Martin van de Bosch

De avonddienst   18.30 uur

Voorganger:  Ds. A. Hamstra, Zuidland

Schriftlezing:  Matteüs 7:1-12

Ouderling van Dienst:  Arjan Lindhout

Koster:  Henk Walhout

Organist:  Erik Zwiep

Collecte:  1) Jeugdwerk 2) Avonderedienst

Na afloop van de ochtenddienst koffie/thee drinken in het kerkcentrum

Het bloemstuk van deze eeuwigheidszondag gaat als een groet en ter bemoediging naar mevrouw C. Bakker-Steenaard, Scheepstimmerdijk 73.

Kerkdiensten 3 december (1e Adventszondag)

11.00 uur: Ds. P. de Graaf

Collecten:  1) Pastoriefonds 2) Kerkbeheer

18.30 uur: Ds. C. Bijman, Arnemuiden

Collecten:  1) Pastoriefonds 2) Avonderedienst

Vandaag gaat in de avonddienst ds. A. Hamstra voor. Hij is 60 jaar, was vanaf 1997 predikant te Eethen en Drongelen, Giessen-Nieuwkerk en Broek op Langedijk en is sinds maart 2015 predikant te Zuidland. Hij ging al enkele keren eerder in de Gasthuiskerk voor.

Volgende week zondagavond is de voorganger ds. C. Bijman. Hij is 69 jaar, werd in 1974 predikant te Arnemuiden, was vanaf 1979 predikant op Urk en was vanaf 2007 tot aan zijn emeritaat in 2014 opnieuw predikant van de Gereformeerde Kerk te Arnemuiden, waar hij nog woont.

Verjaardagen/jubilea

Deze week hoopt mw. M.W. Bronner - Ponsen (Watersnipstraat 32, 4302 VD) op vrijdag 1 december haar 75e verjaardag te vieren.

Het echtpaar Meerdink- Berrevoets (Borrendamme 112, 4301 VD) hoopt op maandag 27 november 64 jaar getrouwd te zijn,

het echtpaar Kouwer-Cornelissen (Oesterstraat 50, 4301 ZJ) eveneens op maandag 27 november 25 jaar. Allen van harte gefeliciteerd!

Omzien naar elkaar

De zieken thuis, in de verzorgings- en verpleeghuizen, zij die herstellen, alle teleurgestelden en bedroefden, een ieder die behandelingen ondergaat, zij die wachten op uitslagen, opnames en behandelingen en allen die zorgen hebben om werk en het gezin bidden wij de rust, de kracht en troost van Gods nabijheid toe.

Jeugdhonk

Beste jongelui, zondag 3 december staat er weer een gezellige ontmoeting gepland in het jeugdhonk van 14:30 tot 16:30 uur.  We spelen dan onder andere het knotsgekke sinterklaasspel. Als voorbereiding willen we jullie vragen voor maximaal €5,00 2 à 3 cadeautjes te kopen, deze in te pakken en te voorzien van een gedichtje wat meer duidelijk maakt over de inhoud van het pakje. Het zou enorm gaaf zijn als iedereen ook 1 extra fop-cadeautje maakt. Wij zorgen voor voldoende pepernoten en taaitaaipoppen! Tot ziens op 3 december. Groet, Joop en Johan

Projectkoor

Over een paar weken is het Kerst. In de dienst van 1e Kerstdag willen we (opnieuw) met een aantal enthousiaste zangers 2 kerstliederen ten gehore brengen. Met het projectkoor willen we dit tijdens 3 repetitieavonden onder de knie krijgen. Deze avonden hebben we gepland in de Gasthuiskerk op de volgende data: Donderdag 7 december, 14 december en 21 december om 20.00 uur. Vind jij/u het leuk om mee te doen met het projectkoor op 1e Kerstdag? Meld je dan vooraf aan bij Louise Hoff per e-mail lou.ise@live.nl of telefonisch 06-24273189/0111-769035.

Deze week

Maandag 27 november

19.30 uur: Wijkraad kerkrentmeesters

Dinsdag 28 november

18.15 - 19.00 uur – Jongerencatechese

19.15 - 20.00 uur – Jongerencatechese

20.15 - 21.00 uur – Jongerencatechese

Open Maaltijd

Lieve mensen

Zaterdag 9 december is het weer zo ver, dan hopen wij er weer wat gezelligs

van te maken. En U weet het: het loopt tegen de Kerst aan en dan is het weer tijd voor een zelf gemaakt advocaatje, wat fris of een wijntje met wat lekkers er bij. U komt toch vast ook weer?

Breng gerust een goede kennis, vriend of vriendin mee? Maar wel even vantevoren opgeven bij Eva Lokker, in verband met de inkopen die gedaan moeten worden (tel 421185). We beginnen om half vijf in het Kerkcentrum en de avond duurt tot ongeveer acht uur. Mocht er iemand zijn die opgehaald moet worden, dan ook dat graag even doorgeven a.u.b. Wij hopen U te ontmoeten op zaterdag 9 december.

Groeten namens de Open Maaltijdcommissie, Nel de Rijke.

Bedankt

Lieve mensen,

Hartelijk dank voor alle goede wensen, alle bloemen, kaarten en telefoontjes

voelden als een warme deken. Lieve groetjes,