Predikant:

Abonnementenadministratie Kerkbode:

De heer A.M.P. van der Schelde

Zondag 18 november

09.30 uur ds. P. de Graaf (viering Heilig Avondmaal)

Collecten: Werelddiaconaat CZWO-project / Kerkbeheer

18.30 uur ds. P. de Graaf (viering en dankzegging Heilig Avondmaal)

Collecten: Werelddiaconaat CZWO-project / Avonderedienst

Zondag 25 november (Eeuwigheidszondag)

11.00 uur ds. P. de Graaf

Collecten: Missionaire gemeente / Kerkbeheer

Na afloop van de dienst koffie/thee drinken in het Kerkcentrum

18.30 uur ds. D.M. van de Linde, Hillegersberg

Collecten: Missionaire gemeente / Avonderedienst

Bij de diensten: Aanstaande zondag vieren we het Heilig Avondmaal zowel in de morgen als in de avonddienst. Avondmaal vieren op één van de laatste zondagen van het kerkelijk jaar is niet alleen met dankbare verwondering spreken over de betekenis van het gebroken brood en de bekers vol wijn toen en nu maar ook over het verlangend uitzien naar de wederkomst van Jezus Christus en naar de bruiloft van het Lam. Zondag 25 november gedenken we in de morgendienst de gemeenteleden die in het afgelopen kerkelijk jaar zijn overleden. In het noemen van de namen danken wij voor het leven en laten we als gemeente weten dat we hen en allen die door het verlies zijn getroffen niet vergeten. In de avonddienst hoopt collega Van de Linde uw voorganger te zijn. GOEDE EN GEZEGENDE DIENSTEN

Omzien naar elkaar: De zieken thuis, in de verzorgings- en verpleeghuizen, zij die herstellen, alle teleurgestelden en bedroefden, een ieder die behandelingen ondergaat, zij die wachten op uitslagen, opnames en behandelingen en allen die zorgen hebben om werk en het gezin bidden wij de rust, de kracht en troost van Gods nabijheid toe.

Verjaardag en jubileum: Maandag 5 november vierde mevrouw C.L. Visser-Hogerheide, in De Wieken, kamer 111, haar honderdste verjaardag. Zondag 11 november waren de heer S. van Loon en mevrouw H.P.C. van Loon-Hogeweg, De Jongestraat 51 (4301 LM) 60 jaar getrouwd. Wij feliciteren mevrouw Visser en het echtpaar Van Loon en alle niet genoemde jarigen en jubilarissen in de gemeente van harte.

Geboren: We ontvingen het dankbare blijde bericht van Willem en Linda Jumelet, Lange Blokweg 12a (4301 NX) met het mooie nieuws dat woensdag 7 november hun dochter Veronique Adriana is geboren. Wij feliciteren Willem, Linda, David en Charlotte van harte met de geboorte van dochter en zus. Het is ons gebed en onze wens dat deze handvol Jumeletten aan de Lange Blokweg genieten van elkaars warmte, vreugde en liefde onder de zegen van Hem die leven heeft gegeven en leven heeft gespaard.

Gemeenteavond: De najaarsgemeenteavond staat weer voor de deur. Dinsdag 20 november bent u allen van harte uitgenodigd om naar de gemeenteavond te komen. Traditiegetrouw krijgt u van de kerkrentmeesters en diakenen uitleg hoe we gevaren zijn met de financiën samengevat in de rekeningen van 2017 en wat het financiële toekomstbeeld van onze gemeente is uitgedrukt in de begrotingen van 2019. Niet alleen kunt u daar vragen over stellen maar ook over alle andere zaken die de gemeente betreffen. Denk nu niet dat het allemaal saaie kost is want dat is niet zo. Een levende gemeente valt of staat ook bij een gezonde financiële basis voor nu en voor de toekomst. Er wordt niet alleen gepraat over centen en over plannen over restauratie orgel e.d. maar er wordt ook geluisterd naar prachtige muziek. Ouderling Ton van Kooten geeft op een gepassioneerde en inspirerende wijze een (muzikale) toelichting op het oratorium PAULUS van Felix Mendelssohn. Kortom. Redenen te over om naar de najaarsgemeenteavond te komen. De avond begint om 19.30 uur. De koffie staat klaar om 19.00 uur. En natuurlijk sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. We hopen velen van u te verwelkomen en zo een goede ontmoeting met elkaar te hebben.

Opbrengst collecte Noodhulp Sulawesi De op zondag 14 oktober gehouden collecte voor noodhulp aan het door aardbevingen en tsunami getroffen Sulawesi heeft het PRACHTIGE EINDBEDRAG van € 2.383,44 opgebracht. De diaconie heeft deze opbrengst verdubbeld en € 4.800 overgemaakt naar Kerk in Actie, één van de partners van de samenwerkende hulporganisaties. Hartelijk dank voor uw steun!

Maandag 19 november

19.30 uur: Algemene Kerkenraad

Dinsdag 20 november

19.30 uur: Gemeenteavond